Termeni si Conditii

Panzaniworld.ro este marca inregistrata SC Panzani Pasta Rom SRL, fiind website-ul oficial SC Panzani Pasta Rom SRL.

Conditiile de utilizare se refera exclusiv la website-ul panzaniworld.ro.

Accesarea si folosirea panzaniworld.ro este permisa numai in concordanta cu termenii si conditiile expuse mai jos si respectand legislatia in vigoare pe teritoriul statului roman.

Prin accesarea panzaniworld.ro, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, utilizatorul confirma ca acceptat in totalitate termenii si conditiile de utilizare a acestui site.

In cazul in care nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare a website-ului si a datelor cu caracter personal de catre SC Panzani Pasta Rom SRL, va rugam sa nu utilizati acest site.

Conditiile de utilizare a website-ului

panzaniworld.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. In lipsa altor specificatii, toate drepturile de proprietate intelectuala asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea SC Panzani Pasta Rom SRL.

Continutul site-ului panzaniworld.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, fara permisiunea prealabila scrisa a SC Panzani Pasta Rom SRL.

Toate materialele si aplicatiile produse pentru acest site sunt proprietatea SC Panzani Pasta Rom SRL.

Continutul panzaniworld.ro poate fi utilizat numai in scop personal, fiind interzisa utilizarea acestuia in scopuri comerciale.

Date de inregistrare

SC Panzani Pasta Rom SRL, cu sediul social in Bucuresti, Bd. Mircea Eliade nr. 18, sector 1, este inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/12021/2007, avand Codul Unic de Inregistrare RO 21977459. Capitalul social este in valoare de 8.738.852 RON.

Continutul site-ului

Informatia continuta in acest site are caracter general. SC Panzani Pasta Rom SRL nu garanteaza exactitatea acestor informatiilor continute de acest site.

Ofertele si recomandarile referitoare la produse, postate pe acest site sunt valabile in limita stocului disponibil.

SC Panzani Pasta Rom SRL nu este responsabila in niciun fel pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe panzaniworld.ro, sau pentru prejudiciile survenite ca urmare a unor disfunctionalitati ale acestui site.

SC Panzani Pasta Rom SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea informatiilor furnizate de terte parti pe panzaniworld.ro.

Schimbari in Termeni Legali

SC Panzani Pasta Rom SRL isi rezerva dreptul de a face oricand modificari in materialele si continutul panzaniworld.ro, in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele din portofoliul sau.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand de catre SC Panzani Pasta Rom SRL, in conditiile legii, fara o notificare in prealabil, dar avand grija sa informeze mereu, in acest loc. De aceea utilizatorii site-ului sunt rugati sa reciteasca aceasta pagina in mod regulat.

Acord

Prin accesarea acestui site, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, utilizatorul confirma ca a citit, a inteles si accepta in totalitate termenii si conditiile de utilizare a site-ului.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.