Durata: 30 minute Persoane: 4
  

Ingrediente

PENTRU SALATA:

  • 300 g orez Panzani Special pentru Salate / Trigrano
  • 300 g bucati de somon marinat sau afumat
  • 2 rosii
  • 4 ardei iuti murati

PENTRU SOS:

  • 250 ml maioneza
  • 3 castraveti murati in otet
  • 1 lingura de capere
  • 1/3 ceapa
  • 1/2 lingura de patrunjel tocat
  • 1/2 lingura de marar tocat

Preparare

  1. Fierbeti orezul Panzani Special pentru Salate in apa cu sare, la foc mediu, timp de 20 minute. Dupa ce a fiert, scoateti orezul si lasati-l sa se scurga si sa se raceasca.
  2. Taiati castravetii, caperele si ceapa foarte marunt, amestecati-le impreuna cu maioneza si ierburile proaspete. Introduceti in frigider amestecul rezultat, pentru a sta la rece.
  3. Cojiti si zdrobiti in bucati mici rosiile, amestecati-le cu orezul, somonul marinat si ardeii iuti taiati in bucati.
  4. Sugestie: combinati salata de orez si somon cu sosul tartar.


Produs recomandat rețetei:


Panzani - Spirit liber!

Daca iubesti gustul trebuie sa fii exigent cu ingredientele.

Pentru Panzani, cele mai importante sunt ingredientele, ingredientele, ingredientele...

Bucurati-va cu adevarat, luati-va libertatea de a gati asa cum va doriti.

Site-ul Panzani.ro folosește “cookies” pentru optimizarea şi perfecţionarea continuă a paginii de internet. Prin utilizarea în continuare a paginii de internet declaraţi că sunteţi de acord cu utilizarea de cookies.