Durata: 30 minute Persoane: 4
 

Ingrediente

  • 330g Orez PANZANI ARBORIO (un pachet ajunge pentru 6 porții)
  • 1 litru de de supă fierbinte de pui sau de legume
  • 1 ceapă tocată mediu
  • 40 g de unt
  • 1 pahar de vin alb sec
  • parmezan proaspăt ras
  • orice alt ingredient pe care ați dori să-l adăugați.

Preparare

  1. Într-o cratiță cu fund gros, căliți ceapa în unt până ce aceasta se înmoaie.
  2. Adăugați un strat de orez și acoperiți bine, apoi lăsați-l până devine transparent.
  3. Adăugați vinul și amestecați până se evaporă. Adăugați un polonic plin cu supă fierbinte și lăsați să fiarbă. Adăugați mai multă supă pe măsură ce aceasta se evaporă.
  4. Continuați în acest fel timp de 18 minute, până ce orezul devine moale, pufos și cremos, dar boabele încă au centrul consistent.
  5. Adăugați parmezanul (și celelalte ingrediente dacă este cazul) și amestecați, apoi gustați pentru a vedea dacă trebuie să mai adăugați și alte mirodenii.
  6. Acoperiți cratița și lăsați să fiarbă 2 minute.


Produs recomandat rețetei:


Panzani - Spirit liber!

Daca iubesti gustul trebuie sa fii exigent cu ingredientele.

Pentru Panzani, cele mai importante sunt ingredientele, ingredientele, ingredientele...

Bucurati-va cu adevarat, luati-va libertatea de a gati asa cum va doriti.

Site-ul Panzani.ro folosește “cookies” pentru optimizarea şi perfecţionarea continuă a paginii de internet. Prin utilizarea în continuare a paginii de internet declaraţi că sunteţi de acord cu utilizarea de cookies.