CAMPIONI NATIONALI BASCHET U15

Small 941f31d093a900

Arena de Baschet din Bucuresti a gazduit, in perioada 9–13 aprilie 2014, Turneul Final al Campionatului National U15 masculin. Cele 8 echipe calificate in Turneul Final au creat o frumoasa carte de vizita pentru baschetul juvenil din Romania, prin fiecare meci disputat in cadrul turneului.

Dupa cele 3 victorii din grupa, ACS Dan Dacian 1 s-a calificat in semifinala unde a intalnit ca adversar echipa bucuresteana CN Aurel Vlaicu. La finalul unui meci tensionat si plin de suspans, baschetbalistii echipei noastre si-au asigurat locul la marea finala, cu scorul 81 – 62.

Motivati, cu dorinta de lupta si incredere in propriile forte, jucatorii echipei U15-1 au controlat meciul Finalei Campionatului National U15, de la inceput si pana la fluierul de final. Baschetbalistii de la ACS Dan Dacian 1 si-au adjudecat medaliile de aur, surclasand echipa BC OLIMPIC BAIA MARE, cu scorul de 93 – 69.

In cadrul festivitatii de premiere, jucatorul Dragos Diculescu a fost desemnat MVP-ul Turneului Final U15 masculin si component al Echipei de Vis a turneului.

Componentii echipei U15-1: Dragos Diculescu, Nasturescu Antonio, Kurbisa Omar, Chivulescu Dragos, Gututui Razvan, Coconea Alexandru, Neigu Luigi, Angelescu Eduard, Badea Gabriel, Velciu Sebastian, Niculae Andrei, Arion Andrei, Constantin Andrei, Radu Eduard si Maciuca Mihai.


Antrenor principal: Dan Dacian
Antrenori secunzi: Beatu Andrei si Serbanescu Cosmin

Felicitari sportivilor, antrenorilor si parintilor!
ONE TEAM, ONE FAMILY, ONE MISSION

www.frbaschet.ro/stiri/2014-04-13/lps-arad-si-acs-dan-dacian-campioane-ale-cn-u15-masculin-si-feminin

www.baschetdandacian.ro/