Tagliatelle cu “legume de soare”

Normal 9b43d157cc1e4e
Durata: 20 minute Persoane: 4

Preparare

  1. Taiati legumele in cubulete, iar ceapa si usturoiul taiati-le in felii subtiri.
  2. Fierbeti pastele intr-un vas mare in care ati adaugat apa cu sare.
  3. Intr-o tigaie mare sau wok, caliti ceapa si usturoiul in ulei de masline.
  4. Adaugati legumele si lasati sosul pe foc timp de 10 minute, apoi adaugati smantana.
  5. Cand sosul fierbe, adaugati pastele si busuiocul.
  6. Adaugati si galbenusul de ou inainte de servire.

Ingrediente

  • Tagliatelle
  • 300 g tagliatelle PANZANI
  • 2 dovlecei
  • 2 rosii
  • 20 masline negre
  • ceapa si usturoi
  • 1 bol de smantana pentru gatit
  • busuioc
  • ulei de masline
  • 1 galbenus de ou