Salata de orez cu somon si ardei

Normal 8266d7d62f26b2
Durata: 30 minute Persoane: 4

Preparare

  1. Fierbeti orezul Panzani Special pentru Salate in apa cu sare, la foc mediu, timp de 20 minute. Dupa ce a fiert, scoateti orezul si lasati-l sa se scurga si sa se raceasca.
  2. Taiati castravetii, caperele si ceapa foarte marunt, amestecati-le impreuna cu maioneza si ierburile proaspete. Introduceti in frigider amestecul rezultat, pentru a sta la rece.
  3. Cojiti si zdrobiti in bucati mici rosiile, amestecati-le cu orezul, somonul marinat si ardeii iuti taiati in bucati.
  4. Sugestie: combinati salata de orez si somon cu sosul tartar.

Ingrediente

  • Orez Trigrano / Special salate
  • PENTRU SALATA:
  • 300 g orez Panzani Special pentru Salate / Trigrano
  • 300 g bucati de somon marinat sau afumat
  • 2 rosii
  • 4 ardei iuti murati
  • PENTRU SOS:
  • 250 ml maioneza
  • 3 castraveti murati in otet
  • 1 lingura de capere
  • 1/3 ceapa
  • 1/2 lingura de patrunjel tocat
  • 1/2 lingura de marar tocat