Salata de orez cu rosii uscate si capere

Normal 8cd38d1d59281d
Durata: 30 minute Persoane: 4

Preparare

  1. Fierbeti in apa cu sare orezul Panzani Special pentru Salate, la foc mediu, timp de 20 minute. Dupa ce a fiert, scoateti orezul si lasati-l sa se scurga si sa se raceasca.
  2. In timp ce orezul fierbe, puteti pregati vinegreta: amestecati uleiul impreuna cu otetul, un varf de cutit de sare si un varf de cutit de piper.
  3. Amestecati orezul cu caperele, porumbul, arpagicul si rosiile taiate cubulete.
  4. Sugestie de prezentare: se adauga vinegreta, se amesteca si se serveste pe farfurii impreuna cu andive si capere.

Ingrediente

  • Orez Trigrano / Special salate
  • PENTRU SALATA:
  • 380 g orez Panzani Special pentru Salate / Trigrano
  • 110 g porumb fiert
  • 1 lingura de arpagic tocat
  • 2 andive
  • 1 ligura de capere
  • 20 capere (murate)
  • 80 g rosii uscate in ulei
  • PENTRU SOS/VINEGRETA:
  • 6 linguri de ulei de masline extra virgin
  • 2 linguri otet Jerez
  • sare
  • piper