Salata de orez cu fructe deshidratate

Normal e3a78abc511bac
Durata: 30 minute Persoane: 4

Preparare

  1. Puneti la fiert apa cu sare, adaugati orezul Panzani Special pentru Salate si fierbeti la foc mediu, timp de 20 minute. Dupa ce a fiert, scoateti orezul si lasati-l sa se scurga si sa se raceasca.
  2. Pentru a pregati vinegreta, amestecati otetul cu mierea si mustarul. Adaugati uleiul, un varf de cutit de sare si piper, amestecati-le si puneti sosul intr-un castron.
  3. Taiati in jumatati piersicile (sau caisele) si curmalele. Adaugati-le peste orez, impreuna cu restul fructelor uscate si amestecati bine.
  4. Ornati dupa gust salata de fructe uscate cu vinegreta si serviti.

Ingrediente

  • Orez Trigrano / Special salate
  • PENTRU SALATA:
  • 315 g orez Panzani Special pentru Salate / Trigrano
  • 8 curmale
  • 2 linguri de alune
  • 2 linguri de migdale
  • 1 + ½ linguri de nuci
  • 1 lingura de stafide
  • 2 linguri de seminte de dovleac
  • 8 caise uscate sau piersici uscate
  • PENTRU SOS/VINEGRETA:
  • 6 linguri de ulei de masline extra virgin
  • 2 linguri de otet de mere
  • 1 lingura de miere
  • 1 lingurita de mustar
  • sare
  • piper alb