Durata: 30 minute Persoane: 4
 
 

Ingrediente

  • 300 g orez Panzani special pentru salate
  • 1 rosie decojita si curatata de samburi
  • 6 smochine uscate
  • 180 g somon marinat
  • 1 avocado
  • marar proaspat
  • fulgi de sare
  • ulei de masline
  • otet de vin
  • 4 oua

Preparare

  1. Puneti apa sa fiarba la foc puternic. Scadeti intensitatea focului la mediu, fierbeti orezul timp de 20 minute, apoi strecurati-l.
  2. Taiati toate ingredientele si adaugati-le la orezul deja rece: smochine, somon marinat, rosia cojita, avocado.
  3. Condimentati cu ulei, sare si amestecati bine. Serviti in portii.
  4. Puneti apa sa fiarba la foc puternic, adaugati otetul de vin, spargeti un ou in apa si fierbeti aproximativ 3 minute.
  5. Asezonati cu fulgi de sare si marar.


Produs recomandat rețetei:


Panzani - Spirit liber!

Daca iubesti gustul trebuie sa fii exigent cu ingredientele.

Pentru Panzani, cele mai importante sunt ingredientele, ingredientele, ingredientele...

Bucurati-va cu adevarat, luati-va libertatea de a gati asa cum va doriti.

Site-ul Panzani.ro folosește “cookies” pentru optimizarea şi perfecţionarea continuă a paginii de internet. Prin utilizarea în continuare a paginii de internet declaraţi că sunteţi de acord cu utilizarea de cookies.