Salata de orez cu avocado si somon

Normal 8416059f3cf428
Durata: 30 minute Persoane: 4

Preparare

  1. Puneti apa sa fiarba la foc puternic. Scadeti intensitatea focului la mediu, fierbeti orezul timp de 20 minute, apoi strecurati-l.
  2. Taiati toate ingredientele si adaugati-le la orezul deja rece: smochine, somon marinat, rosia cojita, avocado.
  3. Condimentati cu ulei, sare si amestecati bine. Serviti in portii.
  4. Puneti apa sa fiarba la foc puternic, adaugati otetul de vin, spargeti un ou in apa si fierbeti aproximativ 3 minute.
  5. Asezonati cu fulgi de sare si marar.

Ingrediente

  • Orez Trigrano / Special salate
  • 300 g orez Panzani special pentru salate
  • 1 rosie decojita si curatata de samburi
  • 6 smochine uscate
  • 180 g somon marinat
  • 1 avocado
  • marar proaspat
  • fulgi de sare
  • ulei de masline
  • otet de vin
  • 4 oua