Salata cu fusilli in trei culori si ton

Normal 944e5a0d10c706
Durata: 15 minute Persoane: 4

Preparare

  1. Taiati rosiile cherry in jumatati, hasma in felii subtiri, iar ardeiul “julienne”.
  2. Stoarceti lamaia, amestecati ingredientele intr-un bol mare de salata si adaugati busuioc.
  3. Completati cu ulei de masline, sare si piper.
  4. Fierbeti pastele “al dente” intr-un vas cu apa si sare.
  5. Scurgeti pastele si clatiti-le cu apa rece.
  6. Amestecati-le cu legumele si adaugati (daca este necesar) ulei de masline.
  7. Lasati-le sa stea timp de 30 minute, apoi serviti.

Ingrediente

  • Fusilli
  • Fusilli MINI
  • 400 g paste Fusilli tricolore PANZANI
  • 20 rosii cherry
  • 1 ardei gras verde
  • 1 lamaie
  • 1 buchet rucola (ori salata)
  • 1 hasma
  • 1 conserva ton (aproximativ 150 g)
  • busuioc
  • ulei de masline
  • sare, piper