Rulouri de jambon umplute cu salata de orez

Normal 48fb265c4dd14f
Durata: 30 minute Persoane: 4

Preparare

  1. Puneti apa intr-un vas si fierbeti la foc puternic. Fierbeti orezul timp de 20 min., apoi il scurgeti.
  2. Taiati in bucati mici muraturile, maslinele, crevetii si oul.
  3. Pregatiti maioneza: puneti un ou, piper, sare, mustar, sucul de limeta si amestecati adaugand ulei de masline pana ce compozitia se ingroasa.
  4. Adaugati orezul rece peste celelalte ingrediente. Adaugati porumbul, maioneza si amestecati bine.
  5. Infasurati in feliile de jambon amestecul de salata.
  6. Intr-un bol puneti rucola, semintele de floarea soarelui, ulei, sare si amestecati-le.

Ingrediente

  • Orez Trigrano / Special salate
  • 200 g orez Panzani Special Salate
  • 10 creveti fierti
  • 6 masline negre fara samburi
  • 1 ou fiert
  • 8 felii de jambon fiert
  • 1 lingurita de seminte de floarea soarelui
  • ulei de masline
  • 2 gramajoare de rucola
  • 5 capere
  • 50 g boabe de porumb fiert
  • 3 castraveciori murati in otet
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita de mustar
  • limeta
  • 1 ou