Lasagna cu somon si spanac

Normal 70867d5c753d8f
Durata: 40 minute Persoane: 4

Preparare

  1. Dezghetati spanacul in prealabil.
  2. Incalziti cuptorul la 200°C.
  3. Amestecati spanacul cu smantana (30 cl).
  4. Inmuiati foile de lasagna in lapte.
  5. Pregatiti un vas de marime medie pentru cuptor, puneti lasagna, spanacul, somonul si putin parmezan.
  6. Repetati pasii pana la ultima foaie de lasagna si deasupra presarati parmezan.
  7. Turnati restul de smantana amestecata cu sare in vas, peste lasagna.
  8. Coaceti la cuptor timp de 25 minute, pana se rumeneste.

Ingrediente

  • Lasagna
  • 1/2 pachet paste lasagna PANZANI
  • 300 g somon fumé
  • 500 g spanac
  • parmezan
  • 50 cl smantana lichida
  • sare, piper si unt
  • lapte
  • - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
  • Dintre nenumaratele retete italiene originale pe care merita sa le incerci, iti recomandam in mod deosebit ‪Lasagna cu somon si spanac.
  • Ingredientele savuroase si calitatea pastelor lasagna PANZANI care ofera consistenta potrivita, vor face ca aceasta reteta pentru paste sa devina una dintre preferatele tale.‬‬‬‬‬‬