Gratin de quinoa si branza, cu sos aioli

Durata:
55 minute
Persoane:
4
Preparare
- Fierbeti Quinoa Panzani in conformitate cu instructiunile
- Puneti toate ingredientele exceptand uleiul intr-un bol de mixer. Amestecati pana se omogenizeaza toate ingredientele. Verificati daca este sufficient de sarat/piperat.
- Intre timp incingeti uleiul in tigaie. Portionati mixul in portii mici de aproximativ 1 lingura mare. Puneti portiile in tigaia incinsa si gatiti pe fiecare parte pana devin maron-aurii.
- Serviti cu sosul Aioli.
- Sosul Aioli: Amestecati maioneza cu usturoiul, zeama de lamaie si piperul in robot/mixer pana la omogenizare. Asezonati cu sare/piper dupa gust.
Ingrediente
- Quinoa
- • 1 saculet de QUINOA PANZANI 90g
- • 1 ceasca de branza sau cascaval ras
- • 3 lingurite faina
- • 1 lingurita de ardei iute(sau nu) tocat fara seminte
- • 2 cepe verzi tocate nu foarte marunt (doar partea verde)
- • 1 ou, usor batut
- • salt si piper dupa gust
- • 2 lingurite de ulei
- Pentru sosul Aioli:
- • 1/2 ceasca maioneza
- • 1 catel de usturoi
- • Sucul de la o lamaie medie
- • Un varf de lingurita de piper