Gratin de quinoa si branza, cu sos aioli

Normal 5a164992d43b1d
Durata: 55 minute Persoane: 4

Preparare

  1. Fierbeti Quinoa Panzani in conformitate cu instructiunile
  2. Puneti toate ingredientele exceptand uleiul intr-un bol de mixer. Amestecati pana se omogenizeaza toate ingredientele. Verificati daca este sufficient de sarat/piperat.
  3. Intre timp incingeti uleiul in tigaie. Portionati mixul in portii mici de aproximativ 1 lingura mare. Puneti portiile in tigaia incinsa si gatiti pe fiecare parte pana devin maron-aurii.
  4. Serviti cu sosul Aioli.
  5. Sosul Aioli: Amestecati maioneza cu usturoiul, zeama de lamaie si piperul in robot/mixer pana la omogenizare. Asezonati cu sare/piper dupa gust.

Ingrediente

  • Quinoa
  • • 1 saculet de QUINOA PANZANI 90g
  • • 1 ceasca de branza sau cascaval ras
  • • 3 lingurite faina
  • • 1 lingurita de ardei iute(sau nu) tocat fara seminte
  • • 2 cepe verzi tocate nu foarte marunt (doar partea verde)
  • • 1 ou, usor batut
  • • salt si piper dupa gust
  • • 2 lingurite de ulei
  • Pentru sosul Aioli:
  • • 1/2 ceasca maioneza
  • • 1 catel de usturoi
  • • Sucul de la o lamaie medie
  • • Un varf de lingurita de piper