Farfalle "carbonara" cu ciuperci

Durata:
20 minute
Persoane:
4
Preparare
- Taiati ciupercile in sferturi.
- Taiati fasiile de bacon in felii subtiri si caliti-le in tigaie pana se rumenesc.
- Caliti si ciupercile in aceeasi tigaie.
- Amestecati smantana si galbenusurile de ou.
- Adaugati sare, piper si nucsoara.
- Amestecati pastele, ciupercile si baconul, apoi adaugati smantana si galbenusurile.
- Presarati parmezan si serviti rapid.
Ingrediente
- Farfalle
- Farfalle Mini
- 400 g paste Farfalle PANZANI
- 500 g ciuperci champignon
- 3 galbenusuri de ou
- 4 fasii de bacon
- 25 cl smantana
- parmesan
- nucsoara
- sare si piper.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- Gateste pentru familia ta o mancare ca la mama acasa!
- Cu inspiratie din reteta delicioasa de la Panzani, la care se adauga pasiunea si talentul tau, pastele farfalle "carbonara" cu ciuperci vor deveni vedeta unui pranz alaturi de cei dragi.