Farfalle "carbonara" cu ciuperci

Normal 519e188fcc923a
Durata: 20 minute Persoane: 4

Preparare

  1. Taiati ciupercile in sferturi.
  2. Taiati fasiile de bacon in felii subtiri si caliti-le in tigaie pana se rumenesc.
  3. Caliti si ciupercile in aceeasi tigaie.
  4. Amestecati smantana si galbenusurile de ou.
  5. Adaugati sare, piper si nucsoara.
  6. Amestecati pastele, ciupercile si baconul, apoi adaugati smantana si galbenusurile.
  7. Presarati parmezan si serviti rapid.

Ingrediente

  • Farfalle
  • Farfalle Mini
  • 400 g paste Farfalle PANZANI
  • 500 g ciuperci champignon
  • 3 galbenusuri de ou
  • 4 fasii de bacon
  • 25 cl smantana
  • parmesan
  • nucsoara
  • sare si piper.
  • - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
  • Gateste pentru familia ta o mancare ca la mama acasa!‬‬‬
  • Cu inspiratie din reteta delicioasa de la Panzani, la care se adauga pasiunea si talentul tau, pastele farfalle "carbonara" cu ciuperci vor deveni vedeta unui pranz alaturi de cei dragi.